Hidrolisis Kolagen Yang Gred Tinggi
 

KUALITI TINGGI

 

Nippi Kolagen NA Inc menawarkan kualiti tertinggi untuk semua produk, bermula dengan pemilihan yang berhati-hati ikan dan penggunaan bahan-bahan mentah premium. TruMarine ™ Kolagen dihasilkan di bawah ISO 9001 kemudahan pengeluaran disahkan. TruMarine ™ Kolagen adalah hati-hati diuji untuk logam berat, racun serangga dan bahan cemar mikrobiologi untuk memastikan kesucian dan keselamatan. Pada nippi proses pengeluaran kami mesra alam menjamin tahap tertinggi kesucian dan produk keselamatan dan kami mempunyai "tak" kawalan kualiti di seluruh mendokumentasikan proses pengeluaran dan keselamatan.

 

EFIKASI

 

asal ikan

 

Ikan yang diturunkan kolagen menarik pasaran yang lebih besar kerana pilihan untuk hasil laut ke atas daging lembu, daging babi, dan ayam dalam kecantikan dan kesihatan produk. Kolagen TruMarine ™ adalah semula jadi, tidak berbau, tidak berwarna, dan hambar bagi ijazah yang sangat tinggi kemurnian dibandingkan dengan lain-lain bentuk kolagen.

 

Bio

 

Kajian menunjukkan bahawa suplementasi dengan Jenis ikan yang saya menghasilkan kolagen bioavailability kerana berat molekul yang lebih kecil berbanding sumber kolagen yang lain. Kolagen ikan diserap di peringkat yang lebih tinggi melalui halangan usus ke dalam aliran darah dan dibawa ke seluruh badan.

 

Asam-asam Profil

 

Menambahkan dengan kolagen bio-peptida dipercayai memberikan tubuh dengan asid amino yang diperlukan untuk pembuatan dan menyokong kolagen. TruMarine ™ Kolagen mengandungi kombinasi unik dan nisbah asid amino dibandingkan dengan peptida kolagen yang lain, yang paling penting glisin, prolin dan hydroxyproline. Asid amino adalah agen utama merangsang pertumbuhan semula sel-sel yang terdapat pada kulit, sendi dan tulang.

 

Sangat terlarut / Rasa dan bau percuma

 

TruMarine ™ Kolagen sangat larut dan seterusnya boleh dengan mudah ditambah dalam minuman, makanan dan produk kosmetik. Di samping itu, TruMarine ™ Kolagen cocok untuk makanan dan minuman aplikasi kerana ia adalah rasa dan bau percuma.

 

Secara ilmiah disokong

 

Percubaan klinikal dan penyelidikan telah melaporkan banyak manfaat dari meminum kolagen peptida mengenai kulit, tulang dan sendi. Kajian melaporkan bahawa mengambil kolagen peptida teratur meningkatkan tahap kelembapan kulit, kelancaran dan kelembutan. Ia menghalang tanda-tanda penuaan seperti pembentukan berakar winkles dan garis-garis halus serta serta UVB yang disebabkan oleh kerosakan kulit. Kolagen peptida juga menggalakkan kesihatan sendi dengan membantu untuk memperbaiki sendi degenerasi matriks dan meningkatkan keselesaan bersama jangka panjang dan mobiliti. Penyelidikan telah menunjukkan peptida kolagen untuk membantu untuk mengembalikan kepadatan mineral tulang dan menyokong metabolisme tulang yang sihat.

 

keselamatan

 

Kolagen telah lama digunakan oleh berjuta-juta orang di seluruh dunia dalam makanan, kosmetik, penjagaan diri dan perubatan, yang menunjukkan bahawa kolagen merupakan bahan yang sangat selamat - tanpa kesan sampingan. Banyak kajian mengesahkan ia dianggap sebagai makanan yang mempunyai tahap keselamatan yang tinggi yang menjadikan ia berguna untuk kegunaan jangka panjang.

 

GRAS

 

Kolagen peptida mempunyai status GRAS - dianggap sebagai selamat oleh FDA dan Kesihatan Kanada.

 

GMO Percuma

 

TruMarine ™ Kolagen peptida tidak menggunakan bahan-bahan mentah yang termasuk dalam organisma yang diubahsuai secara genetik (GMO).

 

Bebas daripada penyakit haiwan yang disebabkan oleh Kerana TruMarine ™ Kolagen diekstrak daripada ikan, ia bebas daripada Bovine spongiform encephalopathy (BSE), penyakit kaki dan mulut dan virus burung.

 

bebas kimia

 

TruMarine ™ Kolagen diekstrak melalui proses hidrolisis menggunakan kaedah fizikal murni, tanpa apa-apa kesan sisa kimia.

 

Profil Alergen

 

Ujian klinikal telah diwujudkan untuk menilai alergenisitas gred makanan ikan agar-agar. A rawak, double-buta, plasebo terkawal kajian cabaran lisan, yang diterbitkan oleh Food and Kimia Toksikologi Journal, melaporkan bahawa ikan pesakit alergi tidak boleh membangunkan apa-apa reaksi alahan diperhatikan kolagen ikan terhidrolisis. Keputusan ini dapat dijelaskan oleh fakta bahawa semasa proses pembuatan, alergen dikeluarkan melalui prosedur basuh yang dikendalikan dengan berhati-hati, menghasilkan ikan kolagen terhidrolisis bebas daripada alergen.

 

© 2016 by Nuzell Distribution Sdn Bhd. All Rights Reserved